ciunia906 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Dzisiaj w nocy śniła mi sie była dziewczyna mojego partnera z którym jestem zaręczona i planujemy wspólną przyszłość. W śnie jego partnerka zachowywała sie jak opętana, twierdziła że on jest jej, że mam mu dać spokój, zaczęłyśmy się szarpać, jej siostra jej pomagała, także walczyłam z nimi dwiema. Do jego byłej partnerki czułam niechęć, straszną złość, wiedziałam że muszę coś zrobić, pełna zazdrości i niepokoju długo nie czekałam i wybiłam jej zęba, po czym showałam go do kieszeni, ale ten ząbek był śliczny, malutki, bialutki, bardzo zadbany, tylko miał korzeń z krwi.Później wywaliłam go na podłogę. Co to może oznaczać?Dobrze,że mnie telefon zbudził, bo wpadłam w szał i bym ją zabiła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Witam! Ten sen to obraz twoich obaw, zazdrości ale również niepewności - masz lęki że ona mogłby go spowrotem odbić (jak znam życie to on ją zostawił a nie ona jego). Kobiety są pod tym wzgledem dziwne bo dla kochanego mężczyzny zrobią wszystko ale w momencie gdy są zranione to również zrobią wszystko aby mu życie uprzykrzyć - i tego się obawiasz. Wybiłaś jej ząb - to jest ta rana - zabrałaś jej meżczynę coś jej i schowałaś to do kieszeni. To taka symboliczna kradzież. Wygląd zęba wskazuje na to że w ich związku było mu dobrze i to cię najbardziej boli i doprowadza do ataku leku - dlaczego czujesz się niepewnie on jest z tobą nie z nią i to z toba planuje przyszłość? Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts