majciak Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 (edited) Co jakis czas sni mi sie koniec swiata a wlasciwie nadciagajace chmury ktory ten koniec zapowiadaja.Dzis w nocy snilo mi sie ze wyszlam na ogrod zobaczylam chmury weszlam do domu w salonie zobaczylam moja rodzine siedzaca jakby nigdy nic.Powiedzialam im o tym co sie dzieje na zewnatrz i ze musimy uciekac wypuscilam zwierzaki na ogrod zeby mialy mozliwosc ucieczki bo wiedzialam ze nie mogo zabrac ich ze soba.Wyszykowalam corke zapytalam sie rodzicow czy ida oni jadnak chcieli zostac.Gdy wyszlysmy patrzylam sie w niebo i balam sie ze niezdarze zaprowadzic corki w bezpieczne miejsce po drodze spotkalam syna znajomej i poprosilam zeby wzial moje dziecko ze soba i ze ja zaraz przyjde musze wrocic po cieple buty i kurtke dla niej.Weszlam do salonu tata cos naprawial mama spokojnie siedziala na sofie usiadlam obok niej i powiedzialam zeby poszli ze mna mama powiedzial zebym sie nie martwila ze spotkamy sie w innym zyciu i ze moja corka jest wazniejsza zebym szla do niej pozegnalam sie z nimi i wyszlam. gdy wychodzilam jakis mezczyzna gral na gitarze w moim ogrodzie i spogladal w niego.Odnalazlam moja corke i szlysmy z ludzmi do "bezpiecznego miejsca" caly czas patrzylam sie w niebo i zastanawialm sie czy nam sie uda.Sny sie powtarzaja co jakis czas zawszy chmura oznaczajace koniec jestem u rodzicow w domu badz u siebie.prosze o interpretacje Edited April 4, 2011 by majciak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasquez Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Koniec swiata...kłótnia, która zakończy się rozstaniem z kimś ważnym.Mi to sie naprzyklad sprawdzilo,bylo coraz gorzej az wkoncu...trach.Jak stoja u ciebie sprawy uczuciowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majciak Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 Wlasnie mnie to zastanawialo bo w snach pojawiaja sie moja corka,rodzice,rodzenstwo a nigdy moj partner.Uczucie juz chyba wygaslo a laczy nas corka dlatego pewnie sie jeszcze meczymy razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasquez Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 a zalezy ci na nim?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majciak Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 a zalezy ci na nim?? hmmm ciezkie pytanie...poprostu balabym sie zostac sama w dodatku z dzieckiem w obcym kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts