Isaler Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Otoz, Sen zaczol sie nastepujaco: Jestem w klasie, tylko ja i moja Pani od polskiego. Nikogo wiecej, jest spokoj, nagle widze ze Pani od Polskiego pisze cos na tablicy, ale nie wiem co. Nagle wyciaga pomaranczowa zapalniczke i mowi bardzo cicho "wiesz ile ona kosztuje" mowila tak okolo kilka razy, tak cicho ze dopiero pozniej uslyszalem. Nagle podpala zapalniczke i zaczyna palic ten wyraz ktory napisala na tablicy, z tego co pamietam to palila do obkola tak powoli litere "O". Ta litera zrobila sie troche czarna jak popiol i troche zsypalo sie na ziemie. A ja pomyslalem sobie o wszystkich rekacjach spalania (polspalanie, spalanie calkowite, niecalkowite itp) I jakos o reakcji wapna palonego. Nie wiem dlaczego. Moze dlatego ze Pani od Polskiego zaczela palic zapalniczka krede, to jest najprawdopodobne. Obudzilem sie pomyslalem przed chwile i znowu zasnelem. Snila mi sie walka z kims, ktos pierwszy mnie zaatakowal ale ja tak jakbym bawil sie z nim bo mialem przewage i pozniej wygralem bez problemu, wszystko dzialo sie tak jakby w szkole. Po tej walce pogratulowal mi, ze jestem taki zdolny i wytrwaly i po wszystkim uczylem go robic fikolkow w przod i w tyl. Pokazywalem je na sali a tu nagle bylem w pokoju moich rodzicow, zrobilem 2-3 fikolki do przodu i sie obudzilem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isaler Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 ponawiam prosbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isaler Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Przepraszam, ale jeszcze raz ponawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts