anastel Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Zazwyczaj snów nie miewam lub poprostu nie pamiętam po przebudzeniu, tym razem dość mocno utkwił w pamięci. Proszę o interpretację co w pokładach mej podswiadomości lezakuje... Jadąc samochodem, zapaliło się czerwone światło, zatrzymałam sie w ostatniej chwili, za mna samochód skręcił w boczna uliczke. Spojrzałam w lusterko czemu zjechał?...Nagle zorientowałam sie że stoję na moście składanym, za póżno juz było na wycofanie auta i most złożył się w dół, auto zsunęło się do wody, woda była ciepła, wydostałam się z samochodu i wypłynełam na powierzchnię .... dzięki z góry za komentarze:) Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez anastel Cytuj
Oliv Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Mi się wydaję, że możesz mieć jakieś problemy, może chodzi tu o zakup nowego auta, że będzie coś nie tak z finansami albo trefny zakup. Ale jesli w tym śnie wypłynęłaś na powierzchnię to powinnaś wywinąć się z opresji./ Nie wiem, czy dobrze interpretuję ten sen ale to według mnie może to znaczyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi