anastel Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 (edited) Zazwyczaj snów nie miewam lub poprostu nie pamiętam po przebudzeniu, tym razem dość mocno utkwił w pamięci. Proszę o interpretację co w pokładach mej podswiadomości lezakuje... Jadąc samochodem, zapaliło się czerwone światło, zatrzymałam sie w ostatniej chwili, za mna samochód skręcił w boczna uliczke. Spojrzałam w lusterko czemu zjechał?...Nagle zorientowałam sie że stoję na moście składanym, za póżno juz było na wycofanie auta i most złożył się w dół, auto zsunęło się do wody, woda była ciepła, wydostałam się z samochodu i wypłynełam na powierzchnię .... dzięki z góry za komentarze:) Edited April 4, 2011 by anastel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliv Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Mi się wydaję, że możesz mieć jakieś problemy, może chodzi tu o zakup nowego auta, że będzie coś nie tak z finansami albo trefny zakup. Ale jesli w tym śnie wypłynęłaś na powierzchnię to powinnaś wywinąć się z opresji./ Nie wiem, czy dobrze interpretuję ten sen ale to według mnie może to znaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts