Szprycha Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Ostatnio śniło mi się,że szantażuje kobietę by oddała mi pieniądze.Proszę o wytłumaczenie tego snu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Opisz sen dokładnie i swoją sytuację pokrótce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szprycha Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Mam problemy z właścicielką pokoju,który wynajmuje...Płace jej na bieżąco daną kwotę,a jej ciągle mało pieniędzy.Udaje biedną a ma dosyć sporą sumkę na koncie. Ostatnio dałam jej 100zł akonto na przyszły miesiąc. W śnie właścicielka wyrzuciła mnie z dnia na dzień a ja zaczęłam ja szantażować,że jeśli nie odda mi kwoty którą jej zapłaciłam to idę do Urzędu Skarbowego zgłosić,że prowadzi nielegalną działalność gospodarczą.Po krótkiej rozmowie oddała mi pieniądze pozwalając nadal mieszkać.Okazało się,że oddała 2 razy więcej niż chciałam.Później gdy dokładnie się przyjrzałam zawiniątku stwierdziłam,że to był bon na 200zł i na tym sen się skończył. Z góry dziękuje za interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts