Jump to content

Dziwny sen - czarownica, laleczka voodoo

Guest Vampirella

Recommended Posts

Guest Vampirella

Miałam dziś bardzo dziwny sen. Śniło mi się, że moja Ciocia przyprowadziła pewną kobietę do domu, była bardzo ładna, taka troszkę wyzywająca ze wyglądu i była czarownicą. Miała teką białą torebkę ze sobą w której trzymała różne amulety, zioła i laleczkę chyba voodoo, która była złożona tak jakby z pięciu płóciennych laleczek złączonych ze sobą, wyjęła ją z torebki zapaliła 2 świece, jakieś kadzidła i zaczęła kłaść do środka tej laleczki złożonej z kilku jakieś zioła, szmatki, sznurki itp. pozszywała ją trochę, potem wyjęła sztylet, coś mówiła i po chwili ta laleczka ożyła, biegała po całym domu jak gromadka dzieci, poszczególne 'części laleczki' przekomarzały się ze sobą, śmiały się. Rozmawiałam chwilę z tą laleczką, chyba pytałam kim jest i mi odpowiedziała że spełnia wszystkie życzenia swojej właścicielki, i że moje też mogą się spełnić. Potem pojawiły się jeszcze bliźniaki - dwoje identycznych dzieci i chodziły po domu razem, poszły do drugiego pokoju i chyba oglądały telewizję, były to chyba dzieci owej czarownicy. Czarownica zapytała się nas czy mogłaby u nas zamieszkać, mama początkowo była temu niechętna, ale Ciocia ją namówiła i się zgodziła. Potem przedstawiła ją mojemu ojcu. W międzyczasie pojawił się także jej mąż, bardzo przystojny, który miał zamieszkać a pokoju zaraz obok mojego, a na końcu snu jeszcze się jej babcia się pojawiła ale babcia chciała od mojej mamy jakąś receptę na tabletki, z tego co pamiętam o narkotycznym działaniu, mama jej dała tą receptę a ona poszła je wykupić, jednak nie wykupiła bo w aptece mieli tylko 2 sztuki tych tabletek i tyle udało jej się wykupić właśnie.

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.