Mirunia Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Pani X zakończyła związek z panem Y i pyta jak ułożą się ich relacje w przyszłości? 16-10-23/13 Gwiazda kosa (tnie) mysz /dziecko 26 - 33 Książka - Klulcz 23 - mysz Wydaje mi się, że między nimi jeszcze co się wyjaśni i coś się jeszcze zadzieje. Gwiazda z wyłożenia i Dziecko z podsumy przynosi nowy początek. Kosa tnie mysz a myszka podgryza ostrze i myszka w podsumie - czy to może być zapowiedzią końca istniejących kłopotów w tej relacji? Poproszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja_Alicja Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Ja uwazam ze pani X jest troche niezrownowazona osobom , decyzja o zakonczeniu zostala nieprzemyslana badz pochopnie podjeta , z pewnoscia kontakt bedzie miedzy nimi ale ten zwiazek jest /byl zbyt burzliwy mysz dziecko - tu wskazuje na brak nowego poczatku ja to tak widze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 Zeszli się. Podjęli się poważnych zobowiązań wobec siebie. Mają plany na przyszlość....ale czy się im uda, to już inna sprawa... Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts