Gość Ambere Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) moj oczywiście:D nie wiem czy już mogę rzucić na taśmię kolejne ćwiczonko:)) jednak ryzykuję ulubiony kolor Amberki odp wkrótce Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez NeoNówka Cytuj
Gość Rokka Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 czarny haha 4 buławy, 6 mieczy, 7 buław niebieski i zielony Cytuj
Gość Ambere Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 dziękuję Rokka czekamy moze ktoś jeszcze? Cytuj
Gość Erza Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 5 pucharów, Królowa pucharów, 10 monet zielony i czarny Cytuj
Gość Gaja11 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 9 pentakli i księżyc wełdug mnie odcienie szarości i czarny Cytuj
Calineczka1204 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 9 palek-jakis ognisty moze czerwony Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 8 Monet, Siła - stawiam na czerwony i czarny Z przewagą czerwonego ) Cytuj
Gość Rokka Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 8 Monet, Siła - stawiam na czerwony i czarny Z przewagą czerwonego ) u mnie w talii w Sile jest dużo żółtego, to jak w 4 buław, wiec może żółty Cytuj
Czarownica Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Też się zastanawiałam nad żółtym, bo mi wyskoczyła VIII denarów przy tasie, a na IV mieczy tez jest żółty... Ale na obu dominanta jest szary Cytuj
zakretka23 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 2 Buławy, 7 Monet, 2 Monety Brązowy, czerwony....ewentualnie zielony/turkusowy Cytuj
Gość Ambere Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 bardzo interesująco:D mam w czym wybierać Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 u mnie w talii w Sile jest dużo żółtego, to jak w 4 buław, wiec może żółty oo widzisz, u mnie przeważa tam kolor ognia,a więc czerwień. No ciekawe jakie te kolory będą faktycznie Cytuj
ansie Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 9 buław, as buław, umiarkowanie Jak dla mnie jakis ognisty kolor - czerwony może pomarańczowo - żóły choc patrzac na kolorystyke kart to może fiolet Ufff duzo tego Cytuj
Arivo Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) poczekaj na mnie...:)dzięki... 4 buław...dominującym jest żółty,ale też lubisz czerwień,zieleń,szarość.....na końcu dała dym brąz z niebieskim... ale zaszalałam:D Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Arivo Cytuj
Gość Ambere Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 poczekaj na mnie...:)dzięki...4 buław...dominującym jest żółty,ale też lubisz czerwień,zieleń,szarość.....na końcu dała dym brąz z niebieskim... ale zaszalałam:D heheh noooooo:D Cytuj
Gość Ambere Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 zatem chyba już czas na odpowiedź? Cytuj
Gość Ambere Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) ODPOWIEDŹ Ulubiony kolor Amberki to --------------->NIEBIESKI czarny haha 4 buławy, 6 mieczy, 7 buław niebieski i zielony 4 buław...dominującym jest żółty,ale też lubisz czerwień,zieleń,szarość.....na końcu dała dym brąz z niebieskim... ale zaszalałam:D Punkcik dla --> RokkaGRATULUJĘ Punkcik dla--> Arivo GRATULUJĘ ale zastanawiam się skąd tyle czerwieni i żółci zauważyłam że ładnie mi w czerwonym:lol: może powinnam zmienić swoje upodobania albo ukazał się mój ognisty temperament LWA:lol: dziękuję za udział Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Ambere Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Dzięki za ćwiczenie ) no to nie trafiłam. Od czerwonego do niebieskiego trochę daleko :S Cytuj
Gość Ambere Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Dzięki za ćwiczenie ) no to nie trafiłam. Od czerwonego do niebieskiego trochę daleko :S trochę tak:lol: Cytuj
Gość Rokka Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 O. W szoku jestem, pierwszy raz trafiłam celnie w takim ćwiczonku. Szok. Jakoś nie miałam wcześniej cela w tego typu ćwiczeniach, nie wiem czemu, a tu taka niespodzianka Dzięki za punkcik. Cytuj
ansie Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 No ja też raczej daleko od prawdy haha No ale ćwiczenia czynią ... Dzięki za ćwiczonko Cytuj
Arivo Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 ślicznie dziękuję:roza_na:...kolor który też lubię... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi