Kune20 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Więc tak: Cały sen gonił mnie niedźwiedź, normalny taki brązowy ciemny. We śnie też było ciemno. Najpierw uciekałem w jakichś murach betonowych, takich ogromnych, później gęstym lasem - ten wściekły niedźwiedź (bo tak wyglądał, te oczy i on taki wściekły ) gonił mnie ciągle, uciekałem i uciekałem, ale on nadal mnie gonił. Niestety się obudziłem i nie wiem co było/mogło byc dalej. Miał ktoś może podobny sen? Coś się wydarzyło? Co o tym myślicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleWitch-.- Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Nigdy mi sie cos takiego nie snilo, ale ciasne sciany, ciemny las i uciekanie.. moze ma to cos wspolnego z jakimis nie podjetymi decyzjami od ktorych uciekasz- spychasz do zakamarkow umyslu zeby o nich nie myslec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts