moros8 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Witajcie Miałem otóż taki sen kiedyś dawno temu, że w postapokaliptycznej ziemii rządzą wampiry, przed którymi musze uciekać, walczyć niekiedy, przy tym spotykając innych ludzi którzy wyruszali w dalszą przygode ze mną. Nie pamiętam już może wtedy było to bardziej w formie koszmaru. Własnie przed momentem się przebudziłem i jakież było moje zdziwienie, gdyż śniła mi się kontynuacja. Tak jakby dokładnie (wydaje mi się/ w trakcie snu wydawalo mi się) działy się następne rzeczy zaraz przed przebudzeniem z tamtego snu. Otóż dalej podróżowaliśmy po zniszczonym świecie szukając azylu i walcząc z wampirami. Co ciekawe nie był to koszmar, nie bałem się, czułem że mam już w tej walce doświadczenie. I teraz sedno w jednym z budynków, gdzie czekali na mnie i na część grupy z którą byłem na kolejnej potyczce z wampirami wszyscy byli zdziwieni. Wprowadzili mnie do pokoju, gdzie leżałao małe szklane/ przeźroczyste pudełko. gdy zajrzałem do środka okazało się że jest tam laleczka, ale ruszająca się. nie straszna, w miare ludzka. zaraz obok postaci była karteczka Lucyfer. Sen zakończył się na moich słowach do upadłego anioła w stylu: co lucek? też masz problem z wampirami? to co działamy wspólnie? Po przebudzeniu nie byłem przerażony ani nawet wystraszony snem. Bardziej zaniepokoił mnie fakt że to dokładna kontynuacja poprzedniego, który mi się przypomniał właśnie wraz z tym snem. Z góry dziękuje za wyjaśnienia i informacje czy ktoś doświadczył kontynuacji wątka sennego. Jak temat interpretacji się rozwinie to dodam kilka informacji o problemach o których się w ostatnich dniach dowiedziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts