Veroniczka Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Co się zadzieje u mnie w tym miesiącu jeśli chodzi o życie uczuciowe ? LAGUZ - MANNAZ - EIHWAZ - ANSUZ (o) Oj coś kiepsko, chyba też skupię się na swojej osobie dużo - może będę chciała coś zmienić, bo powiewa nudą.. Może coś przemyślę względem czegoś.. Ale raczej nie widać tutaj nikogo na horyzoncie. Cytuj
Weles Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Oj będzie się działo... Myślę, że będzie to miało z wiązek z kimś, kto od dawna się do ciebie nie odzywa. Cytuj
Aislinn Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Weles, tak z ciekawości - po czym tak wnioskujesz? Bo ja także nic ciekawego nie widzę. Cytuj
Weles Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) O nie... Przepraszam... mój wielki błąd.... EIHWAZ przeczytałem jak EHWAZ... Wybaczcie. To już całkowicie zmienia postać rzeczy xD Jak mogłem tego nie zauważyć prędzej xdddd W takim razie popieram wypowiedź Zosi. Niestety kwiecień, choć mógłby przynieść ci dobre uczucia, to ty nie zauważysz szansy na nie, a dokładniej będziesz na taką szansę zamknięta. Muszę podszkolić czytanie ze zrozumieniem xdd Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez Weles Wielki błąd... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi