Jump to content

Morderstwo, były chłopak i obecna miłość. Ból i nóż.

Velline

Recommended Posts

Kochani, mam wielką prośbę o chociażby drobną interpretację A to dlatego, że znajduję się z słabej formie psychicznej.

Postaram się w skrócie, ale dokładnie. Od jakiegoś czasu utrzymuję kontakt na odległość z pewnym mężczyzną. Jest to bardzo obiecujące, padły już pierwsze niezobowiązujące wyznania, to także mój przyjaciel. Ja jednak ostatnio mam małe zastrzeżenia, co do jego hmm... intencji? Rozmawiam z Nim przez telefon, Skype, ale jest inny. Bardziej odległy, a jednak dalej twierdzi, że tęskni itd, wiadomo co chodzi ;)

Dzisiaj miałam straszny sen, najgorszy w życiu. Śniło mi się, że byłam w jakimś miejscu (blok) i poszłam do jego mieszkania. Otworzył mi, wpuścił mnie, ładnie przywitał ale w środku były dwie dziewczyny które u niego już jakiś czas siedziały. Z jedną minęłam się bez słowa, miała taki pusty wzrok, a z drugą zaczęłam rozmawiać. Była młodsza, ale polubiłam ją. On coś chciał powiedzieć, stał obok mnie, ale byłam na niego zła i zazdrosna, więc zignorowałam go przez chwilę (tak jakby go nie było) nadal rozmawiając z tamtą dziewczyną. W końcu przyjechała po nią mama ( no tak, brzmi śmiesznie - ona miała ok 14/15 lat - dodam, że my mamy po 18) i zostaliśmy sami, ale on zachowywał się dziwnie, trochę lekceważąco. Nagle znalazłam się w łóżku, on był gdzieś tam obok i... To łóżko, na którym leżałam było w pokoju bez drzwi, za którym od razu mieściła się klatka schodowa, także widziałam drzwi do innego mieszkania. I nagle z tych drzwi z innego mieszkania wyszedł mój były chłopak (który mnie zdradził, bardzo przez niego cierpiałam i wiele wypłakałam) żegnając się z mamą, był chyba ze swoją dziewczyną. Przechodząc obok pokoju, w którym leżałam, zauważył mnie, podszedł i... wyciągnął nóż! Szybko ruszył się w moją stronę i w momencie, gdy z impetem wbił mi go w brzuch, oczywiście obudziłam się. Dodam, że poczułam ból! I oczywiste przerażenie. On zrobił to z taką zręcznością mordercy, tak jakby już dawno chciał to zrobić.

Co to może oznaczać? Jestem kompletnie zdezorientowana, zwłaszcza, że dawno o nim nie myślałam, bo jestem uczuciowo zaangażowana w M., o którym pisałam wyżej.

Proszę wybaczyć długość. Chciałam, żeby było zrozumiałe ?(symbolika)