różama Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Kochani...od jakiegoś czasu zaczęłam się interesować feng shui ponieważ od bardzo długiego czasu z mężem staramy się o dziecko no i niestety nic z tego nie wychodzi ...wiemy że przyczyna nie leży w nas tylko gdzieś...no i właśnie zaczęłam szukać gdzie...moim zdaniem źle śpimy...ale po przeczytaniu dalszej literatury jak i zapoznaniem się z forum okazuje się że to wszytko nie jest takie proste dla laika...dla tego proszę Was o radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 wydaje mi sie ze mozecie miec z partnerem nieprawidlowa polaryzacje ale to w dziale radiestezja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
różama Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 gullfaxi czy mogę cię prosić o wyjaśnienie problemu? mam założyć temat w dziale radiestezja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 tak byloby najlepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
różama Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 http://www.ezoforum.pl/energetyka-i-leczenie/45583-prosba-o-pomoc.html#post331978 przeniosłam temat tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Witajcie, problem rzeczywiście może leżeć w Feng Shui albo w wykresie osobistym człowieka. W mojej pracy mam przypadki kobiet jak i mężczyzn, mających pewne "konflikty" energii w swoich wykresach. Czasami są one na stałe ale często mają charakter czasowy i wtedy trzeba wyodrębnić odpowiedni czas na staranie się o dzieci. Feng Shui tez może wpływać na te sprawy ale trzeba w danym miejscu mieszkać przez jakiś dłuższy czas. Samo spanie w niekorzystnych kierunkach nie powoduje takich perturbacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
różama Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 wlade dziękuję za odpowiedź. Mieszkamy tutaj już dwa lata. Dziwnym jest to, że osoba która przed nami mieszkała (około 30 lat) nigdy w życiu nie doczekała się potomstwa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Dwa lata to mało i dużo. Myślę, że trzeba by się przyjrzeć w pierwszej kolejności waszym wykresom osobistym a jeśli w nich nie znajduje się ślad tego problemu, przeanalizować wasze lokum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
różama Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 (edited) Wlade czy mógłbyś spojrzeć na nasz wykres.? Edited April 9, 2011 by różama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Wrzuć Wasze dane wraz z godzinami i miejscowościami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
różama Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 ja 29.04.1983 1:50 łódź, on 19.08.1984 16:45 łódź Dziękuję za chęć pomocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 ja 29.04.1983 1:50 łódź, on 19.08.1984 16:45 łódź Dziękuję za chęć pomocy Sprawdziłem Wasze wykresy i nie widzę problemów pod kątem płodności, wynikającej z ich struktury. Nie wiem czy problem nie leży w przeszłości (np. praca w warunkach szkodliwych lub służba wojskowa męża w łączności) Jeśli nie ma powodów tego typu, trzeba by zrobić przegląd waszego lokum i jego energetyki czyli Feng Shui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
różama Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 Wlade dziękuję bardzo za odpowiedź, żadne z nas nie pracuje w warunkach szkodliwych takze tutaj pewnie tez nie ma przyczyny. Ciekawe o co chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Zatem trzeba sprawdzić Feng Shui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts