różama Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Kochani...od jakiegoś czasu zaczęłam się interesować feng shui ponieważ od bardzo długiego czasu z mężem staramy się o dziecko no i niestety nic z tego nie wychodzi ...wiemy że przyczyna nie leży w nas tylko gdzieś...no i właśnie zaczęłam szukać gdzie...moim zdaniem źle śpimy...ale po przeczytaniu dalszej literatury jak i zapoznaniem się z forum okazuje się że to wszytko nie jest takie proste dla laika...dla tego proszę Was o radę. Cytuj
gullfaxi Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 wydaje mi sie ze mozecie miec z partnerem nieprawidlowa polaryzacje ale to w dziale radiestezja Cytuj
różama Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 gullfaxi czy mogę cię prosić o wyjaśnienie problemu? mam założyć temat w dziale radiestezja? Cytuj
różama Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 http://www.ezoforum.pl/energetyka-i-leczenie/45583-prosba-o-pomoc.html#post331978 przeniosłam temat tutaj Cytuj
kris_pillar Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Witajcie, problem rzeczywiście może leżeć w Feng Shui albo w wykresie osobistym człowieka. W mojej pracy mam przypadki kobiet jak i mężczyzn, mających pewne "konflikty" energii w swoich wykresach. Czasami są one na stałe ale często mają charakter czasowy i wtedy trzeba wyodrębnić odpowiedni czas na staranie się o dzieci. Feng Shui tez może wpływać na te sprawy ale trzeba w danym miejscu mieszkać przez jakiś dłuższy czas. Samo spanie w niekorzystnych kierunkach nie powoduje takich perturbacji. Cytuj
różama Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Napisano 8 Kwietnia 2011 wlade dziękuję za odpowiedź. Mieszkamy tutaj już dwa lata. Dziwnym jest to, że osoba która przed nami mieszkała (około 30 lat) nigdy w życiu nie doczekała się potomstwa... Cytuj
kris_pillar Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Dwa lata to mało i dużo. Myślę, że trzeba by się przyjrzeć w pierwszej kolejności waszym wykresom osobistym a jeśli w nich nie znajduje się ślad tego problemu, przeanalizować wasze lokum. Cytuj
różama Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Wlade czy mógłbyś spojrzeć na nasz wykres.? Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez różama Cytuj
kris_pillar Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Wrzuć Wasze dane wraz z godzinami i miejscowościami. Cytuj
różama Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 ja 29.04.1983 1:50 łódź, on 19.08.1984 16:45 łódź Dziękuję za chęć pomocy Cytuj
kris_pillar Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 ja 29.04.1983 1:50 łódź, on 19.08.1984 16:45 łódź Dziękuję za chęć pomocy Sprawdziłem Wasze wykresy i nie widzę problemów pod kątem płodności, wynikającej z ich struktury. Nie wiem czy problem nie leży w przeszłości (np. praca w warunkach szkodliwych lub służba wojskowa męża w łączności) Jeśli nie ma powodów tego typu, trzeba by zrobić przegląd waszego lokum i jego energetyki czyli Feng Shui. Cytuj
różama Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Napisano 19 Kwietnia 2011 Wlade dziękuję bardzo za odpowiedź, żadne z nas nie pracuje w warunkach szkodliwych takze tutaj pewnie tez nie ma przyczyny. Ciekawe o co chodzi Cytuj
kris_pillar Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Zatem trzeba sprawdzić Feng Shui. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi