Skocz do zawartości

Prośba o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani...od jakiegoś czasu zaczęłam się interesować feng shui ponieważ od bardzo długiego czasu z mężem staramy się o dziecko no i niestety nic z tego nie wychodzi :(...wiemy że przyczyna nie leży w nas tylko gdzieś...no i właśnie zaczęłam szukać gdzie...moim zdaniem źle śpimy...ale po przeczytaniu dalszej literatury jak i zapoznaniem się z forum okazuje się że to wszytko nie jest takie proste dla laika...dla tego proszę Was o radę.

Napisano

wydaje mi sie ze mozecie miec z partnerem nieprawidlowa polaryzacje ale to w dziale radiestezja

Napisano

gullfaxi czy mogę cię prosić o wyjaśnienie problemu? mam założyć temat w dziale radiestezja?

Napisano

Witajcie,

problem rzeczywiście może leżeć w Feng Shui albo w wykresie osobistym człowieka.

W mojej pracy mam przypadki kobiet jak i mężczyzn, mających pewne "konflikty" energii w swoich wykresach.

Czasami są one na stałe ale często mają charakter czasowy i wtedy trzeba wyodrębnić odpowiedni czas na

staranie się o dzieci.

Feng Shui tez może wpływać na te sprawy ale trzeba w danym miejscu mieszkać przez jakiś dłuższy czas.

Samo spanie w niekorzystnych kierunkach nie powoduje takich perturbacji.

Napisano

wlade dziękuję za odpowiedź. Mieszkamy tutaj już dwa lata. Dziwnym jest to, że osoba która przed nami mieszkała (około 30 lat) nigdy w życiu nie doczekała się potomstwa...

Napisano

Dwa lata to mało i dużo. Myślę, że trzeba by się przyjrzeć w pierwszej kolejności waszym wykresom osobistym a jeśli w nich nie znajduje się ślad tego problemu, przeanalizować wasze lokum.

Napisano (edytowane)

Wlade czy mógłbyś spojrzeć na nasz wykres.?

Edytowane przez różama
Napisano

ja 29.04.1983 1:50 łódź, on 19.08.1984 16:45 łódź Dziękuję za chęć pomocy :)

Napisano
ja 29.04.1983 1:50 łódź, on 19.08.1984 16:45 łódź Dziękuję za chęć pomocy :)

Sprawdziłem Wasze wykresy i nie widzę problemów pod kątem płodności, wynikającej z ich struktury.

Nie wiem czy problem nie leży w przeszłości (np. praca w warunkach szkodliwych lub służba wojskowa męża w łączności)

Jeśli nie ma powodów tego typu, trzeba by zrobić przegląd waszego lokum i jego energetyki czyli Feng Shui.

Napisano

Wlade dziękuję bardzo za odpowiedź, żadne z nas nie pracuje w warunkach szkodliwych takze tutaj pewnie tez nie ma przyczyny. Ciekawe o co chodzi ;)