bazotrend Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 miałam dzisiaj w nocy bardzo dziwny sen i prosiłabym uprzejmie o jego interpretację. otóż śniło mi się, że dzisiejszej nocy spałam sama w domu, a mama z bratem spali u dziadków (nie znam powodów), obudziłam się rano, przekręciłam na bok i ktoś otworzył drzwi, ja uśmiechnęłam się i ucieszyłam, bo myślałam, że to mama. niestety drzwi się otworzyły i do mieszkania wparował karzeł, tzn. dorosły mężczyzna, który sięgał mi ledwie do kolan. był w dresie, chodził takim 'dresiarskim' krokiem (nie wiem jak to nazwać), nie zauważył mnie nawet i poszedł do salonu krzycząc na cały dom 'hej, kochanie!'. ja nie wiadomo dlaczego podeszłam do niego, od tyłu złapałam go za ręce i wyrzuciłam z drzwi po czym obudziłam się cała spocona i nie mogłam już dalej spać w nocy... bardzo się przestraszyłam tego snu. ten facet wspominał coś też o tym, że miał jakąś kasetę z filmem erotycznym z moją mamą, o ile dobrze pamiętam. bardzo mnie to wszystko niepokoi, dlatego proszę o interpretację snu, z góry bardzo dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts