alaa.kala Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 już po raz kolejny śniło mi się że mam wypadek srebrnym samochodem. wcześniej jechałam samochodem brata i wypadłam przez bariery przeżyłam ale nie byłam świadoma zdarzenia. w drugim śnie zamieniłam się samochodem z tatą(on z bratem pojechali moim) i też wypadłam przez bariery bo jechałam zbyt dużą prędkością i zakręt mnie wyrzucił. Potem było coś dziwnego bo gdy samochód leciał straciłam tak jakby przytomność i ukazało mi się niebo, czyściec i piekło a zaraz potem tykający zegar i się obudziłam. po raz pierwszy miałam tak realny sen w sensie, że odczucia i przeżycia tak jak byłoby to naprawdę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alaa.kala Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 bardzo proszę o odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Hej, a może po prostu jesteś obecnie na życiowym zakręcie? Gonią Cię terminy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alaa.kala Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 czy ja wiem, może tak ale to nic ważnego i śpiesznego mi wszystko zaplanowane i w terminie przewidziane. dziękuję oby o to chodziło bo sen zrobił ogromne wrażenie i byłam trochę zaniepokojona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts