Skocz do zawartości

Sławomirze pomożesz ???

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.

Ogromnie proszę o pomoc w zrozumieniu tego snu, jeśli masz pytania to odp na wszystko, gdyż zależy mi na interpretacji.

Miałam dzis sen który bardzo mnie zaniepokoił i którego wogóle nie rozumiem. Otóż przez większa część nocy nic mi się nie śniło, obudziłam się i pomyślałam o tym że bardzo chciałabym mieć jakiś sen. Oto co mi się przyśniło :

Byłam w swoim pokoju z moim byłym chłopakiem (sprzed 6 lat, byłam z nim rok czasu, a od ponad 2óch lat on nie żyje - popełnił samobójstwo). Pamiętam, że on miał u mnie nocować ale nie znam powodu dlaczego. Leżeliśmy u mnie na łóżku i w pewnym momencie zaczeliśmy się całować i pieścić. Później doszło do stosunku. Chwilę PO weszła do pokoju moje mama, chłopak był nagi od pasa w dół - owinął się kołdrą, ja byłam w koszuli nocnej. Mama pokazała mi pomarańczowa skarpetkę w którą miała włożoną dłoń by pokazać mi że zrobiła się w niej dziura dokładnie na środku stopy (od spodu). Dalej już nie pamiętam co było dokładnie, gdyż obudziłam się przerażona tym snem.

Napisano

Dodam jeszcze tylko, że jestem obecnie w szczęśliwym związku i po stosunku z tym chłopakiem pomyślałam o moim obecnym mężczyźnie, o tym, że będzie musiał się o tym co się wydarzyło dowiedzieć.