paulinaa2314 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 od jakiegos tygodnia co noc mam ten sam sen. Śni mi się że stoje z moim chłopakiem, trzymamy się za ręce... i patrzymy na staw przed nami. kiedy nagle pojawia sie jakaś dziewczyna, która do nas mówi, jednak niewiem co... nie słysze tego... i ona potem sie odwrazca w strone stawu i wchodzi do wody... i idzie aż woda ja całkiem zakrywa, ze jej juz wogule nie widać i wtedy się budze... niewiem co to moze znaczyć.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OryginalShaman Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 (edited) Postaram się pomóc. Chciałbym abyś pierw opisała trzy miejsca w 5-10 cechach jakie mają te miejsca, w których najczęściej przebywasz. Następnie, jaki jest Twój chłopak? Kilka cech. Edit: Proszę postaraj sie odpowiedzieć na moje i Sephiry pytania. Edited April 8, 2011 by OryginalShaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Jak wam się aktualnie układa w związku? Czy nie masz jakiegoś konfliktu wewnętrznego przez który oddalacie się od siebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulinaa2314 Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 sen już się sprawdził.. bo koleś ze mną zerwał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts