oolgaa Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Dziś nad ranem miałam dziwny sen...Mój chłopak stał na mieście przebrany z jakąś dziewczyną...Potem okazało się, że jest to jego była,z którą nie jest już od 2 lat i,która wie o moim istnieniu. Jak sie zorientowali,że ja wiem,że to oni to nale zniknęli... Co ten sen mógł oznaczać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiShaa Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Myślę, że to ukazuje, iż kochasz swojego chłopaka i jesteś o niego zazdrosna. Masz jakieś powody przez które na codzienności martwisz się, że Cie zdradzi? Zbyt dużo nie można powiedziec, bo szczerze nie ma z czego. Następnym razem opisuj bardziej szczegółowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oolgaa Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 Po prostu miał kontakt (i ma)ze swoją byłą... Ale rozmawiałam z nią i już nic takiego nie piszą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts