Aneciarz Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 (edited) ostatnio jednej nocy mialam kilka snow, nie pamietam kolejności i zbyt wielu szczegółów, ale mam nadzieje, ze mimo to pomozecie mi je zinterpretowac. W jednym snie bylam ja i dwóch moich kolegów i jeszcze ktos, ale nie pamietam, bylismy u brata jednego z tych kolegów( przy czym nawet nie wiem czy ona naprawdę ma brata czy tylko w moim snie go mial) i i ten kolega, u ktorego brata bylismy poszedl gdzies chyba czy jakos tak, w każdym razie umarł w tym moim snie, chyba w jakims wypradku samochodowym został potrącony czy jakos tak. Później śniło mi się, że moja najlepsza przyjaciółka, która znam całe zycie, umarła. Niestety nie pamietam, a moze w ogole nie bylo tym moim snie szcegółów jej smierci. W każdym razie na poczatku tak jakbym w ogole tego nie przeżyła, dopiero później tak jakby sobie uświadomiłam jej smierc tylko to bylo tak jakby nie w śnie tylko w mojej swiadomosci i jakbym pomyslala co bym zrobiła, gdyby ona umarła to nagle w moim śnie strasznie histeryzowałam z powodu jej śmierci. Między czasie nie wiem czy wczesniej czy później sniło mi sie przyjezdza do mnie moja inna przyjaciołka, a także sen o jakims balu, a właściwie dwóch, tak ze się przebierałam i na ten 2 bal jakas dziewczyna założyla mój stroj i mnie to bardzo zdenerwowalo i popychalam ja w ubikacji. Gdzieś pomiedy tymi snami sniło mi się też, że pogodziłam sie z dziewczyna, z która od prawie 2 lat nie rozmawiam, bo zrobiła mi straszne świństwo, ale teraz wiele osob sie z nia pogodziło i sniło mi się ze ja tez. I jak sie obudziłam to bardzo zaintrygowały i zdziwily mnie te wszytskie sny a zwłaszcza o śmierci tego kolegi i przyjaciółki. Wiec rano zadzwoniłam do tej przyjciółki apytac czy wszytsko u niej w pożądku, a ona powiedziała, ze kilka dni wczesniej sniło jej sie, że to ja umarłam. BARDZO PROSZĘ O INTERPRETACJE. Edited April 9, 2011 by Aneciarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiLunga Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Moze tu chodzi o to ze bedziecie mialy jakis wypadek. Prosze zainpretuj czy jak to sie pisze, moj sem tytul just taki sen o ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts