Jump to content

Zgubiłam skrypt runiczny, pomocy!

Isobell

Recommended Posts

Witajcie, chciałabym się was poradzić. Jakiś rok temu zerwał ze mną były, dlatego w grudniu zrobiłam skrypt runiczny dagaz-gebo-ehwaz , tylko że były one wyryte w drewnie dookoła na okręgu a nie obok siebie. Nosiłam go przy sobie do tej pory, były się nie odezwał chociaż często mi sie snił itp. Jednak dzisiaj zgubiłam te skrypt i nie wiem co teraz mam zrobić, bo słyszałam że skrypty można oddać tylko naturze i boje sie ze przez to że go zgubiłam coś sie pokomplikuje. Czy ktoś wie czym grozi zagubienie takiego skryptu?

A i jeśli tamtem zrobiłam zle, czy ktoś mógłby mi zaproponować skrypt włąsnie odnośnie byłego chłopaka. Cały czas czuje że on o mnie myśli i chciała bym nosić jakiś skrypt który by pomógł w tym by się do mnie odezwał.

I czy moze ktoś myśli, że jeśli mi sie ten skrypt zgubił a on sie do tej pory nie odezwał to znaczy że nie ejsteśmy sobie przeznaczeni? Pilnie proszę na odpowiedzi, odnośnie tych pytań.

Sądzę, że sama sobie bardzo dobrze odpowiedziałaś na to pytanie w ostatnim pytaniu retorycznym.

Zostaw sprawie samej sobie, która rozwiążę się samo przez się i idź dalej przed siebie. :)

• 1 year later...

mi jak zaginą dla mnie bardzo ważny skrypt to przyjęłam to jako iż już go najwidoczniej nie potrzebuje :)

nie zamartwiałam się itd.

na szczęście nic mi się nie pokomplikowało :)