mario111 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam mialem niedawno dziwny sen. Ostatnio mam sporo dziwnych snow. Oto on: W snie jechałem z rodzina samochodem do naszego dawnego domu i na takiej duzej polanie stala rozowa mamucica i bieglo do niej mamuciatko ...i wszyscy: "Jaki piekny widok" a ja na to: "Cos mi sie ku*wa nie zgadza" a oni: "A co?" a ja: "Mamuty nie byly owlosione" a mama na to: "Wlasnie byly. Slonie nie sa" a ja na to "No tak, ale nie byly rozowe" a mama na to: "A skad wiesz? Widziales?" a ja "No nie" a mama: "To teraz widzisz" a ja na to: "Ale czy one nie wymarly?" A mama na to: "Widocznie naukowcy znalazly jakas ich komorke i ich ozywili". i autentycznie tak ten sen wyglądał”. I jeszcze dodam ze w 5-osobowym samochodzie jechala 20-osobowa rodzina ale przy rozowym mamucie to chyba maly problem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi