mario111 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Niedawno snilo mi sie,ze mam w domu krolika. Jednego przynioslem dodatkowo. Puscilem go, ale z tym krolikiem co byl wczesniej zaczely sie strasznie gryzc. Ja tego "starego krolika" zaczalem bic w "tylek", zeby zostawil w spokoju nowego krolika. Oba kroliki byly cale czarne. Niestety dowiedzialem sie,ze moze to oznaczac zalobe i przy okazji dowiedzialem sie rowniez, ze niedlugo moja mama ma miec powazna operacje na serce i niby podchodze do tego ze zdrowym rozsadkiem,ale sie martwie. Na pocieszenie (siebie samego) moge dodac,ze takiego krolika mial moj znajomy i moze pod jej wrazeniem snily mi sie czarne kroliki (ja nie mam zadnego). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Niestety dowiedzialem sie,ze moze to oznaczac zalobe Bzdura wierutna! Ten sen pokazuje moim zdaniem zupełnie tę samą sytuację co sen o kocie i myszy tyle, że za pomocą nieco innych symboli. Jakaś para się gryzie, ktoś kogoś źle w związku traktuje... być może nawet te osoby poznały się dzięki Tobie?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts