magda_165 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Proszę o interpretację dwóch snów. Pierwszy z nich śnił mi się już jakiś czas temu. Spałam, gdy nagle obudziłam się i moje mieszkanie zostało okradzione ze wszystkich rzeczy. Poszłam do przedpokoju i okazało się, że ktoś zrobił wielką dziurę koło drzwi, a drzwi były otwarte, ale trzymały się na łańcuchu (takim zwykłym łańcuchu do drzwi). Drugi sen śnił mi się dzisiaj. Spałam kiedy nagle ktoś zaczął pukać w okno (zasłonięte) i jednocześnie dzwonić do drzwi. Obudziłam się i wstałam. Poszłam do przedpokoju i chciałam otworzyć drzwi, ale mieć je na łańcuchu. Niestety okazało się, że łańcuch został przecięty, ale drzwi były zamknięte na zamek. Wtedy wróciłam do pokoju i zasłonki były lekko odsłonięte, a przez firankę widziałam jakiegoś faceta (wyglądał jak ci terroryści). Wtedy miałam przeczucie, że chcą mnie okraść i nie chciałam im otworzyć. Bałam się, bo stanęłam w sytuacji bez wyjścia. Próbowałam zadzwonić, ale uświadomiłam sobie, że jestem za granicą (choć byłam w swoim mieszkaniu) i nie mam włączonego roamingu. Wtedy właśnie się obudziłam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts