Jump to content

Nieżyjący rodzice.

gigi_

Recommended Posts

Proszę o interpretację snu. Snili mi się rodzice,którzy juz nie żyją.Jednej nocy ojciec będący ciagle przy mnie,a ja jakbym nie miała czasu porozmawiać z nim,ciągle czyms zajeta ,ale widzialam go zawsze obok siebie.Kolejna noc to mama ,którą zastałam w domu tak pijaną ,ze spadła z łózka i nieprzytomna z upicia lezala na podłodze. Do tego toaleta obwieszona pocielą obciekającą wodą. W jednym i drugim snie przewinęło się dziecko. W snie z ojcem trzymalam je na rekach,a z matką ,wiedziałam,że jest ale nieobecne w domu. Co moze oznaczac taki sen?

Nie potrafię Ci dokładnie opisać całego znaczenia snu , ale mogę coś podpowiedzieć . U mnie kilka osób z rodziny ma dziwną zdolność jeśli można, to tak nazwać. A chodzi o to , że zawsze gdy snią im się nieżywi rodzice jak w przypadku mojego brata - sni mu sie ojciec, w przypadku moich babć sni im sie matka zawsze w rodzinie dzieję się coś złego . Wspólnie doszliśmy do wniosku, że rodzice ostrzegają nas zawsze przed czymś złym ponieważ snią sie tylko i wyłącznie wtedy kiedy po kilku dniach od snu coś się wydarzy.

Własnie tego się obawiam....przeczytałam znaczenie pojedyńczych symboli ze snu i wychodzi na to ze cos złego się wydarzy w rodzinie. Pozostaje mi mieć nadzieje,ze tak nie bedzie.Dziękuję za odpowiedź.