KIKA1313 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam.Śnił mi się zadziwiająco realistyczny sen.Byłam w domu,sama chłopak wyjechał do pracy,przyszedł do mnie wtedy jakiś mężczyzna,chyba go znałam.Zdradziłam swojego faceta i nakrył mnie jak wrócił.wyrzucił mnie z domu.Za chwilę się obudziłam.potem usnęłam i znowu śnił mi się ten sen tylko już troszeczkę inny,ponieważ w tle widziałam piasek jakąś wodę(wszystko jak przez mgłę )i mój facet nie chciał mnie już wyrzucić,w ogóle sen się odwrócił i nie byłam pewna czy zdradziłam swojego chłopaka.nie rozumiem tego snu :(obudziłam się zapłakana nawet teraz czuję jakieś ciarki i wielki smutek jak sobie przypominam ten sen.Proszę gdyby ktoś potrafił zinterpretować co to może oznaczać????byłabym bardzo wdzięczna.Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi