Veroniczka Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Dzisiaj śniło mi się, że w kuchni odkręciłam bardzo mocno wodę z kranu i pozwoliłam jej lecieć i nawet wypłynąć z zlewu że zalało całą podłogę.. Nie rozumiem tego snu ale woda jak widać duże znaczenie tutaj odegrała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 W moich snach płynąca czysta woda z kranu zawsze symbolizuje korzystne sprawy finansowe.Nie rozumiem tylko tego zalania z Twojego snu. Może tak wielkie będą zyski w realu? Kuchnia jest symbolem zmian w naszym życiu jakie będą w najbliższej przyszłości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Nie woda odegrała tutaj duże znaczenie, tylko to, że stało się to za Twoją sprawą/Twoim przyzwoleniem. Widocznie na jawie odkręciłaś jakiś kurek, jakiś zawór, może chodzić o danie upustu emocjom, zaprzestaniu hamowania się bądź też sprowokowanie przez Ciebie jakiejś sytuacji w otoczeniu. Kuchnia jest symbolem zmian w naszym życiu jakie będą w najbliższej przyszłości. To bardzo ciekawa opinia, rozwiniesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 To co widzimy w kuchni mówi o nadchodzącym wydarzeniu szczęśliwym lub nie, w zależności od tego co dzieje się w kuchni. Kuchnia zapowiada ważne wydarzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Dobrze, rozumiem, ale dlaczego akurat tak a nie inaczej? Dlaczego akurat kuchnia? Myślisz, że w życiu każdego człowieka odgrywa dokładnie tę samą rolę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 z tego co przez lata zaobserwowałam wynika, ze tak. A dlaczego akurat kuchnia to symbolizuje tego nie wiem. Ale dotychczas potwierdzało się w rzeczywistości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Zapomniałaś dodać "w moim przypadku" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Nie zapomniałam. W moim owszem, ale i w przypadku moich znajomych. Jak jest u pozostałych osób tego nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 a jaka masz syt domowa? rodzinna? a nie jeste sosoba nadopiekuncza? woda ma wiele znaczen wazne jest co sie odczuwa w czasie snu moze zwiastowac choroby problemy wylewajace sie nawalnice jakies tu wazny symbol wg mnie odgrywa rowniez miejsce kuchnia - bardzo rodzinne gniazdko serce domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts