Veroniczka Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Dzisiaj śniło mi się, że w kuchni odkręciłam bardzo mocno wodę z kranu i pozwoliłam jej lecieć i nawet wypłynąć z zlewu że zalało całą podłogę.. Nie rozumiem tego snu ale woda jak widać duże znaczenie tutaj odegrała. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 W moich snach płynąca czysta woda z kranu zawsze symbolizuje korzystne sprawy finansowe.Nie rozumiem tylko tego zalania z Twojego snu. Może tak wielkie będą zyski w realu? Kuchnia jest symbolem zmian w naszym życiu jakie będą w najbliższej przyszłości. Cytuj
Sephira Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Nie woda odegrała tutaj duże znaczenie, tylko to, że stało się to za Twoją sprawą/Twoim przyzwoleniem. Widocznie na jawie odkręciłaś jakiś kurek, jakiś zawór, może chodzić o danie upustu emocjom, zaprzestaniu hamowania się bądź też sprowokowanie przez Ciebie jakiejś sytuacji w otoczeniu. Kuchnia jest symbolem zmian w naszym życiu jakie będą w najbliższej przyszłości. To bardzo ciekawa opinia, rozwiniesz? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 To co widzimy w kuchni mówi o nadchodzącym wydarzeniu szczęśliwym lub nie, w zależności od tego co dzieje się w kuchni. Kuchnia zapowiada ważne wydarzenie. Cytuj
Sephira Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Dobrze, rozumiem, ale dlaczego akurat tak a nie inaczej? Dlaczego akurat kuchnia? Myślisz, że w życiu każdego człowieka odgrywa dokładnie tę samą rolę? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 z tego co przez lata zaobserwowałam wynika, ze tak. A dlaczego akurat kuchnia to symbolizuje tego nie wiem. Ale dotychczas potwierdzało się w rzeczywistości. Cytuj
Sephira Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Zapomniałaś dodać "w moim przypadku" Cytuj
Gość cyganicha Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Nie zapomniałam. W moim owszem, ale i w przypadku moich znajomych. Jak jest u pozostałych osób tego nie wiem. Cytuj
iridos Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 a jaka masz syt domowa? rodzinna? a nie jeste sosoba nadopiekuncza? woda ma wiele znaczen wazne jest co sie odczuwa w czasie snu moze zwiastowac choroby problemy wylewajace sie nawalnice jakies tu wazny symbol wg mnie odgrywa rowniez miejsce kuchnia - bardzo rodzinne gniazdko serce domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi