ry23 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Witam. Mój sen był bardzo realistyczny, postanowiłam więc sprawdzić co może oznaczać lecz jednak nie wiem jak te wszystkie symbole można połączyć i mam nadzieję że ma ktoś mi pomoże. Szłam sobie z koleżanką jakąś polną drogą ( droga przypominała mi drogę na moją działkę), nagle zobaczyłam spadochron spojrzałam niżej i "przyczepiona" do niego była dziewczynka w wieku 8-10 lat. Było to na zasadzie paralotni ale jednak był to spadochron. Stanęłam z koleżanką i patrzyłyśmy. Nagle dziewczynka "poleciała" w górę. Bardzo się cieszyła. Niedaleko był słup energetyczny. Pomyślałam "by tylko tam nie "wleciała"" i mocniej zawiał wiatr i "zdmuchnął tą dziewczynkę na linie wysokiego napięcia. Poraził ją prąd i cała się trzęsła. I się obudziłam. Sprawdzałam symbolikę dziewczynki spadochronu i porażenie prądem i nie wiem jak to połączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts