adrianosisko Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Witam. Dzisiaj miałem taki sen, aczkolwiek od roku mój wróg jakim jest koleś mieszkający ok. 10km ode mnie, ostatnio widziałem na rl jak bił się z moim kumplem. Często przyjeżdża do mojej miejscowości do swojej dziewczyny. Dzisiejszy sen przedstawiał, gdy szła taka duża pielgrzymka ludzi a na samym przodzie był ten wróg. Z kuzynem tam umowilismy się jak go zlejemy. No i wyprzedziłem go on mnie zaczął gonić, kuzyn pobiegł za nim rzucił się mu na plecy trzymał go, szarpał go a ja zacząłem bić tego wroga.. No i potem w ochronie przyleciał mój brat strzelił mu raz a ten się przewrócił i tyle snu. Co ten sen mógł oznaczać? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Sen ów jest iście życzeniowy. Zapoznaj się proszę z regulaminem zamieszczania próśb o interpretację i następnym razem postaraj się to robić w odpowiednim miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciunia906 Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 sen jest obrazem naszej podświadomości. Z pewnością marzy ci się(podświadomie):)aby mu przyłożyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts