Jump to content

Zakład psychiatryczny

truskawka1

Recommended Posts

Śniło mi się że byłam w zakładzie psychiatrycznym, sen był naprawdę straszny :/ Była tam jakaś okropna morderczyni jak z horroru przez chwilę czułam że ja nią jestem ( a może teraz to tak interpretuje, już sama nie wiem), ale mimo wszystko była to niby inna osoba. Pamiętam taką scenę jeden pokój w tym zakładzie, lekarz psychiatra i jakiś jego pomocnik i ja która się z nim kochałam to była jakby psychoterapia tej kobiety, za nami stała ona i w sekundzie wsadziła nóż w plecy i temu facetowi z którym byłam i temu lekarzowi psychiatrze oczywiście ich zabiła,potem zostałam bardzo zraniona w dłoń rana była bardzo głęboka ale nie było krwi. Zaczęłam uciekać i dobiegłam do swojego mieszkania w którym była mama siostra i babcia, zamknęłam drzwi a po chwili do nich zaczęła się dobierać wspólniczka tej morderczyni, zaczęła coś wiercić przy zamku od drzwi, ja tak bardzo mocno trzymałam te drzwi i naprawdę strasznie walczyłam o to żeby absolutnie się nie dostała do środka a ta kobieta coraz bardziej rozbrajała ten zamek i w pewnym momencie wiedziałam że już nie mam szans, chciałam za wszelką ceną skontaktować się z policją ale w ogóle nie udawało mi się do niej dodzwonić, właściwie zrobiłam to w ostatniej sekundzie i policja mi powiedziała że już jedzie, ona prawie otwierała drzwi i w tym samym momencie do domu weszło mnóstwo policji, potem okazało się że ta morderczyni jakoś wyparowała albo policja ją tak szybko zabrała a ja zamiast niej zobaczyłam kilka malutkich słodkich szczeniaków.

Było też tak że w pewnym momencie jakbym wróciła do poprzedniej sytuacji w tym zakładzie psychiatrycznym tam już była masa policji a morderczyni została chyba zabita.

Dodam że ja ostatnio podejrzewam u siebie nerwicę i bardzo się boję że moge trafić do takiego zakładu psychiatrycznego, to jest chyba mój największy lęk.

Co możę znaczyć ten koszmarny sen i powiem szczerze że nigdy nie miałam gorszego :(

Edited by truskawka1