paula210 Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Witam.. opisze wam 2 sny i chciala bym zebyscie powiedzieli mi jak wy to interpretujecie... w pierwszym snie lece z kolezanka samolotem do Szkocji, Rozmawiamy o 3 chlopakach Pawle, Grzesku i Dominiku... do tego 3 wlasnie lecimy... no i juz pilot londuje, odprawa itd... i wychodzimy juz na hol na przeciw temu Dominikowi no i moja kolezanka do niego podchodzi, zaczynaja sie całowac po chwili zostawiaja mnie sama... ja w szoku bo to ze mna sie umawial na spotkanie a kolezanka tylko ze mna do towarzystwa leciala... no i zostawilam rzeczy i pobieglam za nimi i ich juz nie bylo i sie obudzilam. a drugi sen to taki ze w mojego wujka nowym bluku, ktorego zlecil wybudowanie własnie ten Dominik zamieszkal... powiedzial mi o tym przez telefon ze jest w polsce w moim miescie i mieszka tu i tu i poszlam do niego zobaczyc sie z nim no i zapukalam do jego drzwi otworzyl weszlam powiedzial ze sie bardzo cieszy ze mnie widzi ze przylaciel specjalnie dla mnie ze mniekocha, zaczol mnie calowac, dotykac, piescic a ja to wszystko bardzo dobrze czolam jak by to bylo na real a nie sen no i potem wyszlam od niego poszlam do swoich dziadkow ktorzy mieszkali na przeciw jego bloku i po jakis 2 godzinach wyszlam od nich ale zeby nie wiedzieli gdzie ide to szlam do okola bloku a tam musialam przed kims uciekac... nie wiem kto to byl... noi wkoncu jakos bylam znow u niego w domu i zaczelismy sie kochac... i tak jak wczesniej wszystko bardzo dobrze czolam... powiedzcie mi co oznaczaja te sny waszym zdaniem... pozdrawiam i z gory dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts