Arther Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 No to tak: Dziś w nocy śniła mi się dziewczyna, w której podko****ę się od lat. Teraz chodzę z nią razem do klasy. Nie mamy dobrych relacji, właściwie wogóle nie gadamy ze sobą i unikamy się, chociaż widzę, że jak ona jest sama patrzy się na mnie, trzeba powiedzieć, że ze wzajemnością. Ona jest bardzo nieśmiała- raczej typ samotnika i ja właściwie też.. Brakuje nam czasami takiego "przełamania się"... Ubiegłej zimy wyznałem jej miłość- powiedziała, że na razie nie chce się angażować.. Teraz sen: Jest słoneczny dzień- wracam, bodajże z koszykówki(lato, wakacje) i spotykam ją na rowerze, oboje lekko zmieszani pogadaliśmy chwile(w realu bylo by to trudniejsze), w końcu wspomniała w jakimś zdaniu "i tak się już w tobie podko****e od dawna"... Po kilku kolejnych zdaniach wyznaliśmy oboje sobie miłość. Całowaliśmy się- potem przyszli niektórzy "koledzy" z naszej klasy- i w ramach, że my jesteśmy razem zaczęli ją całować... Kiedy się ich wyzbyliśmy szliśmy prosto ulicą rozmawiając- gadaliśmy o "seksie", mówiła, że chce poczekać z tym trochę- bez problemu sie zgodzilem, jestem staly w uczuciach. Nastepnie powiedziala, ze jesli nas oboje poniesie to nie bedzie mi miala tego za zle.. Poszlismy do niej, rano nastepnego dnia obudzilem sie, a ona lezala obok, to bylo u niej w mieszkaniu. <Koniec snu> Ogólnie wydaje mi sie, ze ona w realu za mna nie przepada.. ale z drugiej strony wydaje mi sie, ze cos do mnie czuje.. i ten sen... PS. w tym snie wydawalo mi sie, ze mielismy troche wiecej lat niz teraz.. Przy innych i przy niej udaję, że nie przepadam za nią, a tak naprawdę kocham ją.. Prosze o pomoc w interpretacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts