Skocz do zawartości

tiwaz (o)-fehu - kenaz - praca; ehwaz(o)Wunjo(o)Kenaz-zawody;Ansuz-Hagal(o)Othala(0).

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy powinnam pozostac w mojej obecnej pracy?

tiwaz (o)-fehu - kenaz

Prace mam dobra, nie jest ciezka, ludzie bardzo ok ale zaczynam miec watpliwosci czy wszystkie warunki ustalone na poczatku zostana dotrzymane. Mam podstawy w to watpic a sa to akurat kwestie dla mnie bardzo wazna. Dlatego zaczelam sie zastanawiac czy nie zaczac szukac czegos nowego.

Nie rozmawialam jeszcze z pracodawca, musze ochlonac i zobaczyc co bedzie dalej ale spontanicznie w zlosci mam ochote to rzucic, bo wiem ze on chce zebym u niego pracowala.

Z rozkladu widze nie spelnione oczekiwania (no wlasnie!), przeczekanie, cierpliwosc doprowadzi do rozwiazania spraw na moja korzysc, zrealizuje marzenia. Nie wolno mi sie dac poniesc emocjom, powinnam zachowac dystans i chlod i robic swoje.

Czy pozostajac w obecnej pracy bede miala szanse startu w zawodach?

ehwaz(o)Wunjo(o)Kenaz

prozne nadzieje, poczucie niedocenienia, powinnam bardziej wierzyc w siebie bo brak tej wiary powoduje ze nie mam motywacji do walki o swoje, na koniec widac jak by mialy sie spelnic marzenia czyli w koncu jednak po okresie ciezkiej pracy bede startowac

Jaki ma do mnie stosunek moj obecny pracodawca, co naprawde o mnie mysli?

Ansuz-Hagal(o)Othala(0)

Mysli ze jestem osoba rozsadna, spokojna, mamy dobre porozumienie, ze jest to ciezki okres i nastepuje we mnie pewna transformacja ale zmieniam sie na lepsze, ze jestem tu troche wyobcowana i brakuje mi poczucia bezpieczenstwa, ze jestem tu z troche z przymusu.

Napisano

Prosze powiedzcie co myslicie!

Naprawde nie wiem co robic!

Dostalam wczoraj wstepna propozycje innej pracy. Bardzo lubie te ktora mam ale jesli nie bede w stanie realizowac sie w niej tak jak chce musze isc dalej!

Napisano

Czy powinnam pozostac w mojej obecnej pracy?

tiwaz (o)-fehu - kenaz

to nie jest dobry moment na zmianę pracy - odwrócony tiwaz, poczekaj aż sytuacja się wyklaruje, a wyjdziesz w aktualnej pracy na swoje.

Czy pozostajac w obecnej pracy bede miala szanse startu w zawodach?

ehwaz(o)Wunjo(o)Kenaz

nadzieje na start masz, ale czynniki zewnętrzne uniemożliwiają Ci wzięcie udziału w tych zawodach.

Jaki ma do mnie stosunek moj obecny pracodawca, co naprawde o mnie mysli?

Ansuz-Hagal(o)Othala(0)

jesteś komunikatywna, ale może mieć wrażenie, że jesteś do niego negatywnie nastawiona