MargeritaSoul25 Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Jestem panną. Śnił mi się mąż. Był to dość długi sen i różne sytuacje. Pojechaliśmy razem w pewne miejsce , jakby to było świeżo po ślubie. Później byliśmy u mnie w domu. Wszyscy dookoła wiedzieli , że wzięłam ślub i ja też byłam przekonana , że tak było , ponieważ w tym śnie wszystko wyglądało bardzo realistycznie. Widziałam naszą babcię , która podeszła do nas i powiedziała , że tak ładnie razem wyglądamy. Mężczyzny , który w tym śnie był moim mężem nie znam. Mam bardzo dobrą pamięć do twarzy i jestem pewna , że nigdy wcześniej go nie widziałam. Ze snu wynika , że bardzo się kochaliśmy i byliśmy sobie ogromnie bliscy. Po przebudzeniu poczułam jakiś taki dziwny żal i smutek , że go nie ma obok. Obecnie nie jestem z nikim związana i nie planuję ślubu. Proszę o interpretację snu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 A chciałabyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MargeritaSoul25 Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 Pytasz czy chciałabym mieć męża? Tak , chciałabym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Ja myślę, że to po prostu zwykłe marzenie senne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts