Jump to content

zaręczynowy pierscionek

cherry88

Recommended Posts

sniło mi się ze dostałam pierścionek zaręczynowy z dużym czerwonym brylantem od męża (rozstajemy się) w senniku jedno i drugie ma związek ze ślubem, milością. co to może oznaczać? w mężu ponownie się nie zakocham ponieważ nie układa nam się od paru lat. bardzo proszę o pomoc

Ty go nie kochasz ale czy on ciebie nie kocha?

Czerwień to kolor miłości zas pierścionek z czerwonym kamieniem a konkretnie rubinem meżczyźni dawali swoim wybrankom aby "testować" ich miłośc. rubin noszony przez osobę która kocha darczyńcę lśni piękną intensywną barwą. Gdy słabna uczucia słabnie blask a zdrada nieraz kończyła sie peknięciem kamienia.

Co ten sen moze oznaczać w twoim przypadku odpowiedz sobie sama bo myślę że znasz odpowiedź.

Pozdrawiam:

Sławomir

on mnie kocha, ja jego nie, ten pierścionek był mi za duży i zsuwał się z palca ale go poprawiałam i nosilam, mam nadzieje to nie oznacza że mi się odmieni co do uczuc

Edited by cherry88

................ten pierścionek był mi za duży i zsuwał się z palca ale go poprawiałam i nosilam, mam nadzieje to nie oznacza że mi się odmieni co do uczuc

A ja bym nie był tego taki pewny.

Pozdrawiam:

Sławomir

czuję nie nawiść, obrzydzenie, nie mogę nawet na niego patrzeć, zawsze się kłócimy, nie potrafimy ze soba rozmawiać, odkąd zaszłam w ciąże, nawet z nim nie spałam a o współżyciu nie ma mowy. stalo sie tak 3 lata temu. jest to nie realne by mogło się coś zmienić