pgirl Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 (edited) :slonko_na:Mam ogromną prośbę o interpretacje mojego snu. Otóż bardzo często śni mi sie mój były chłopak, nie dziwiło by mnie to aż tak ale te sny jak dla mnie nie są normalne. Zazwyczaj jest on w tym śnie oddalony ode mnie, przypatruje sie mi z daleka nie rozmawiam z nim ale czasem on mnie chce ze mna porozmawiać ale ja się odwracam i odchodze. Czasem mam jakby mały lęk do niego. Dodam że nie widziałam go od dłuższego czasu. Jeżeli ktoś odpowie mi na tą wiadomość bardzo będe wdzięczna. Edited April 13, 2011 by pgirl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszka90 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 a może to jest zwyczajnie twoja podświadomość?Może rozmyślasz o nim, chodzi ci po głowie?Najprawdopodobniej masz do niego jakiś żal, wyrządził ci jakąś krzywdę i siedzi to w twoim wnętrzu.Nie chcesz mieć z nim nic wspólnego to przedstawia mi , że chce z tobą porozmawiać a ty się odwracasz i odchodzisz. Może chcesz o nim zapomnieć a mimo to czujesz że on ma nad tobą jakąś kontrolę emocjonalną, że jak to się mówi, ciągle siedzi ci na barku?nie wiem jak odnosisz się do jego osoby, jakie były czy też są wasze relacje, dlatego ciężko jest mi coś dokładnie napisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgirl Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Dzieki, bardzo mi pomogłaś. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts