Jump to content

Warsztat nr 47

Aislinn

Recommended Posts

1. Ostatnio postanowiłam dołączyć do klubu internetowego. Ludzi o jakich konkretnych zainteresowaniach skupia ten klub? (np. klub ogrodnictwa, starych odkurzaczy itd.).

2. Co muszę przygotować, żeby się dostać?

3. Czy mnie przyjmą? ;)

4. I trochę z innej beczki. W moim mieszkaniu są dwa uszkodzone przedmioty - jeden w kuchni, drugi w moim pokoju. Spróbujcie zgadnąć, co to za przedmioty albo co powoduje ich uszkodzenie (oprócz irytacji ;)).

Odpowiedzi przewiduję w czwartek 21 kwietnia. Powodzenia ;)

1. Naudiz o, Durisaz, Uruz o, Jest to klub gdzie jesteś zobligowana do pracowania, do robienia postępów i moim zdaniem może to być klub psychologi gdzie np jesteś przymuszana do robienia czegoś aby wyjść z jakiejś np przygnębiającej sytuacji.

2.Berkano o, Ehwaz, Gebo, Musisz przygotować konspekt lub artykuł na temat swojej osoby w stosunku do otoczenia i społeczeństwa. Jak sie odnajdujesz w społeczeństwie, czego nie robisz, dlaczego , twoje wady w pracy zespołowej, w grupie i co trzeba by było zmienić według Ciebie.

3. Teiwaz o, Odala o, Laguz o, Wyrd o, Mannaz o, nie chce byc zlym prorokiem... Musisz Popracować i zmienić chyba trochę swoje nastawienie.. nie obiecuj sobie zbyt wiele

4.

a - kuchnia) Odala o, Uruz o, Laguz o, kurek od zlewu

b- pokój) Mannaz o, Odala o, Uruz o, łóżko

pozdrawiam

Witam Wszystkich

Niedawno zaczelam prace z runami , ale postaram sie odpowiedziec :)

1 Nauthiz, kenaz uruz - Do klubu zwiazanego z medycyną naturalna, ziołolecznictwem np

2 Mannaz Dagaz, kenaz - Przedstawic swoj przepis, jak pomóc komus np w chprobie.Udowodnic, że jesteś w stanie pomoc

3 Hagal, algiz, iwaz - Jestes twarda, bardzo chcesz , zawalczysz i dostaniesz sie

4 a Gebo , iwaz , hagal - okno

b Hagal petro , nauthiz - łózko, fotel

1. Naudiz o, Durisaz, Uruz o, Jest to klub gdzie jesteś zobligowana do pracowania, do robienia postępów i moim zdaniem może to być klub psychologi gdzie np jesteś przymuszana do robienia czegoś aby wyjść z jakiejś np przygnębiającej sytuacji.

2.Berkano o, Ehwaz, Gebo, Musisz przygotować konspekt lub artykuł na temat swojej osoby w stosunku do otoczenia i społeczeństwa. Jak sie odnajdujesz w społeczeństwie, czego nie robisz, dlaczego , twoje wady w pracy zespołowej, w grupie i co trzeba by było zmienić według Ciebie.

3. Teiwaz o, Odala o, Laguz o, Wyrd o, Mannaz o, nie chce byc zlym prorokiem... Musisz Popracować i zmienić chyba trochę swoje nastawienie.. nie obiecuj sobie zbyt wiele

4.

a - kuchnia) Odala o, Uruz o, Laguz o, kurek od zlewu nie, ale jest to związane z wodą ;)

b- pokój) Mannaz o, Odala o, Uruz o, łóżko

pozdrawiam

Witam Wszystkich

Niedawno zaczelam prace z runami , ale postaram sie odpowiedziec :)

1 Nauthiz, kenaz uruz - Do klubu zwiazanego z medycyną naturalna, ziołolecznictwem np

2 Mannaz Dagaz, kenaz - Przedstawic swoj przepis, jak pomóc komus np w chprobie.Udowodnic, że jesteś w stanie pomoc

3 Hagal, algiz, iwaz - Jestes twarda, bardzo chcesz , zawalczysz i dostaniesz sie

4 a Gebo , iwaz , hagal - okno

b Hagal petro , nauthiz - łózko, fotel

1. Jest to klub pisarski.

2. Moim zadaniem było napisanie opowiadania na dany temat.

3. Odpowiedzi jeszcze nie mam, aczkolwiek wątpię, by mnie przyjęli. Niestety, to tylko moja wina ;) Nie chciało mi się nic robić i zostawiłam to na ostatnią chwilę, nie zależało mi. Napisałam na "odwal się", więc korzystnie to nie wygląda ;) Gdyby coś się miało zmienić (w co wątpię), dam znać w środę.

4. W kuchni znowu przecieka czajnik :P, w pokoju mam zepsute łózko.

Pałeczkę przekazuję Brydziowi :)