Leila73 Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mam prosbe, czy ktos moze zinterpretowac taki sen: jestem w grupie kilku osob, gdzies w ogrodzie, rozmawiamy. Wsrod nas jest jakis ksiadz, ma aparat i mowi, ze zrobi mi zdjecie. Zaczynamy szukac odpowiedniego tla do zdjecia. Czy ktos ma pomysl co mogloby to znaczyc? Cytuj
Slawomir Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 A jeździsz samochodem bo moim zdaniem to zdjęcie z fotoradaru? Cytuj
Leila73 Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Napisano 14 Kwietnia 2011 hahaha Slawomirze, dziekuje. Na pewno chodzilo o to! W takim razie uwaga na radary Cytuj
Slawomir Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 Wygląda jak żart ale często ksiądz w snach oznacza osobę w mundurze lub urzędnika stąd mój wniosek odnośnie fotoradarów. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
antubis12 Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 raczej żebyś trzymał się swoich zasad zgodnych z Bożymi zasadami Cytuj
Leila73 Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Napisano 16 Kwietnia 2011 Rzeczywiscie myslalam, ze zartujesz ale prawde mowiac interpretacja moze byc trafiona. Zawsze mam problemy z za szybka jazda samochdem. Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi