Skocz do zawartości

Robaki w owocach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prosze o interpretacje tego snu. Jadlam owoce (sliwki chyba) a tam byly robaki i zamiast je zostawic to objadalam te miejsca gdzie one byly, pozniej zlamal mi sie zab 2 z lewej strony. Masakra na pomoc.:zalamka:

Napisano

Witam!

Mam pytanie czy posiadasz dzieci?

Czy przypadkiem sie o nie nie starasz?

Napisano

Witam mam dwoje dzieci. Chcialabym jeszcze dodac ze w miedzy czasie w tym sie przewijala sie moja siostra ze szwagrem.

Napisano

Witam!

Pytanie dziwne ale nie bez podstawne - śliwa i jej owoce to symbol płodności stąd te moje dziwne skojarzenia. Wypadające zeby z lewej strony - strony żeńskiej w połaczeniu ze robaczywymi śliwakmi i objadaniem omijającym zarobaczone mijesce moze wskazywać na jakieś problemy z drogami rodnymi np: nadżerka i to jest takie ostrzeżenie że tym sprawom powinnaś się przyjrzeć bardziej szczegółowo. proponuje kontrolną wizytę u ginekolga i cytologję tak na wszelki wypadek tak abyś spała spokojnie.

Jest jeszcze jedna ewentualność że sen dotyczy twojej siostry ale raczej wątpię bo to twoje zęby wypadały a te zawsze wskazują na jakieś problemy nie raz natury zdrowotnej.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

Co do szczegółów się nie wypowiem, ale po prostu to wygląda tak, jakbyś starała się za wszelką cenę omijać jakiś problem. Kluczysz wokół starając się jak najwięcej... zyskać z tych owoców (owoce we śnie interpretuję jako owoce Twojej pracy). Chwytasz ile możesz z czegoś, co okazało się felerne.

Napisano

Witam i dziekuje bardzo. Powiem szczeze ze sen troche mnie przerazil. Sławomir ginekologa mam za soba i jest oki co prawda to byly badania robione jakies 6 miesiecy temu ale bylo oki. Dla spokojnego sumienia zglosze sie jeszcze raz. Sephira masz troche racji pracuje i robie to co kocham niestety niezbyt moge sie wykazac. A jakby tego bylo malo we snie byl rowniez moj byly chlopak hmmm to dopiero zagmatwanie. Pozdrawiam