emikka Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 (edited) Witam Jest wiele przepisów co do magii świec i wiele opisów co do interpretacji płomienia, koloru czy dymu. Płomień mojej świecy jest niezwykle silny (to wyjaśnione, energia działa), ale jest też niezwykle długi, zastanawiałam się co to może znaczyć, bo takiego opisu nigdzie nie znalazłam. Jeśli ktoś wie, niech się podzieli Zapraszamy zatem do odpowiedniego tematu: http://www.ezoforum.pl/magia/6742-magia-swiec-15.html Edited April 14, 2011 by zoska1977 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 witam mam pytanie dlaczego w magii świec nie wolno używać świec zapachowych Za odpowiedz z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela1990 Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 A ja nie mam innego wyjscia, musze uzywac zapachowe, bo nigdzie nie moge znalezc bezzapachowych :/ Takze, niestety musze takie uzywac. Ale co, one wtedy nie maja tej magii?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukan Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Kolorowe świece w sklepie online: Osiem.com.pl | Magiczny Sklep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts