Alicja22 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 wiem, ze wiersze rymowane juz wyszly z mody, ale chcialam podzielic sie z kims tym co mam. milo mi bedzie, jesli ktos wyrazi opinie... to tylko taka probka. WOE widziałam ból, słyszałam łzy znów rdzą się okryły moje martwe sny piaskowy dziadek już nie przychodzi nie ma świętego pyłu na snów moich wodzie sól w moich oczach wypaliła zmysły najkruchsze z mych uczuć na nitce zawisły MOJA MODLITWA dlaczego cię nie ma czy byłeś kiedyś chce być bezpieczna a gubię się w sobie chce byś stal przy mnie lecz skrywam swe myśli zgubiłam nadzieje a myślę o tobie choć zasnąć nie mogę chce byś się przyśnił gdzie jesteś jeśli jesteś dlaczego cię nie ma gdy wylewam łzy co noc kołdra smutku okrywam swój ból lecz ten wiatr co wieje to nie ty choć błagam codziennie byś był przy mnie tu przyjdź gdy cię wołam czy słyszysz mnie chociaż ten smutek mnie zżera i nie mam już siły musisz mi pomoc wlać we mnie światło lekkim dotykiem napełnij me żyły woda co da wiare ktorej mi braklo aniele moj strozu wysluchaj modlitwy daj nowy dzień daj wiarę daj sen a tu juz nie o poezji - raczej skupisko moich mysli itd.. zapraszam When dreams don't come true... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts