wredasek Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Witam Dzisiaj miałam taki dziwny dość sen. Najpierw znalazłam się na piętrze mojego domu i oglądałam przez okno co się dzieje na zewnątrz...dziwne bo w domu miałam zapalone światło jak by była noc natomiast na zewnątrz było dość jasno...w pewnym momencie zobaczyłam że na przeciwko u sąsiadów zwiało kawałek dachu ale nie widziałam żadnej trąby koło ich domu. Poszłam do pokoju rodziców i tam zobaczyłam swoją babcie z mamą jak oglądały telewizję opowiedziałam im o wszystkim i zeszłam na dół do kuchni gdzie zaczęłam rozmawiać z tatą...podeszłam do okna i pokazałam w stronę domu sąsiadów w tedy jeszcze jej nie widziałam ale jak mój tato podszedł do okna zauważyłam czarną trąbę powietrzną która już była koło naszego domu. Upadłam na podłogę i kurczowo trzymałam się nóg ojca. Spojrzałam na sufit i w mgnieniu oka widziałam tylko czarną wirującą przestrzeń która zaczęła mnie wciągać i wciągnęła:( Bardzo bym prosiła o pomoc w interpretacji snu..Z góry bardzo dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts