Jump to content

molestowania,mama,więzienie,brat,oszczerstwa

Alicja1907

Recommended Posts

Śniło mi się,że moja mama została posądzona o molestowanie małvh dzieci i zabrano ją do więzienia...W tym czasie ja,aby jej pomóc dzwoniłam do kuzynki,która jest kuratorem w sprawie o jakiegoś adwokata dobrego dla mamy..Kiedy rozmawiałam z tą kuzynką zanosiłam się od płaczu,momentami nie mogłam wypowiadać słów... Niestety nie otrzymałyśmy pomocy od tej kuzynki,jednak moja mama została uniewinniona...Jeszcze wtedy w międzyczasie biegałam do budki telefonicznej,ponieważ dzwonił do mnie jakiś mężczyzna (nie wiem co chciał ode mnie)..Była jeszcze taka sytuacja,że siedziałam z mamą na łóżku (zaraz po tym jak się dowiedziałyśmy o tym oskarżeniu) i przytuliłam mamę,a ona mi powiedziała,że tyle razy chciała ze mną porozmawiać,a ja nie miałam czasu...

Później śniło mi się,że mój brat został też oskarżony o to samo,ale również był uniewinniony..

Sen się zaczął sytuacją kiedy szłam z mamą i bratem z parku w stronę domu..moja mama poszła na zakupy,my z bratem do domu,po drodze paliliśmy papierosy...Kiedy byliśmy już w domu,brat wyszedł (nie wiem czy z mieszkania czy z pokoju,w każdym razie zostałam sama)wtedy odsłoniłam firanki i otworzyłam drzwi na balkon.Wtedy na tym balkonie zaczęli pojawiać się ludzie,którzy ciągle uważali,że moja mama i brat są winni i powinni siedzieć w więzieniu.Starałam się im tłumaczyć,że wcale tak nie jest..[Ciągle próbowałam zamknąć drzwi,jednak nie mogłam,wiał wiatr i padał śnieg] Tych ludzi było sporo,pojawiali się i znikali..w końcu pojawiły się dwie kobiety i mężczyzna,których wpuściłam do mieszkania (przez te drzwi balkonowe) i zaczęliśmy rozmawiać,wtedy musiałam ich wyprosić,ponieważ słyszałam,że brat się zbliża do pokoju.Zdążyli wyjść w ostatniej chwili,a ja przy bracie udawałam,że poprawiam firanki.Okazało się,że to był mój brat z sąsiadem...Po takiej dawce emocji w śnie obudziłam się.

Co może oznaczać taki sen? Dodam,że jesteśmy normalną,spokojną rodziną i takich "wybryków" u nas nie ma.

Proszę pomóżcie mi zinterpretować ten sen,czy on mnie przed czymś ostrzega?Czy to są takie zwykłe "koszmary senne" ?