vickychristinabarcelona Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Cześć wszystkim, mam wielką prośbę o skrypt na pomyślne zdanie egzaminu na prawo jazdy:teoria i praktyka. Moja runą urodzeniową jest TIWAZ, przewaznie mam ja przy sobie- stąd nowy temat (widziałam, że pojawiło się już pyt. dot. prawa jazdy)...Czy moja runa wraz ze skryptem nie będą na siebie źle oddziaływać? Gdzie nalepiej umieścić sktypt? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickychristinabarcelona Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Po pierwsze Witam. Dziękuję za Twój czas, miło mi również słyszeć, że wszyscy się wypowiedzieli i wybacz, że nie jestem w stanie przeczytać każdego wątku. Na runach zwyczajnie się nie znam i liczyłam zwyczajnie na pomoc tzw. ludzi dobrej woli. Myślę również, że mądrość polega na dzieleniu się swoją wiedzą, a nie na upominaniu i okazywaniu wszechwiedzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndrozdowski Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 lepiej będzie jak przestaniesz nosić tiwaz przy sobie. Sądząc po wypowiedziach uznaje, że nosisz go zdecydowanie za długo, a przejrzenie tematów o skryptach nie boli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts