pawel116 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Witam. Rozłożyłem sobie karty według schematu piramida. Prezentuje się to następująco: 1. Obraz aktualnej sytuacji, sprawa której należy poświęcić najwięcej uwagi: 10 karo Jestem zaangażowany w sprawy zawodowe (szkoła) i powinienem poświęcić temu całą swoją uwagę? 2. Możliwości, szanse, perspektywy, które są teraz do wykorzystania: Król kier + 9 trefl (o) Szanse na znalezienie przyjaciela, polepszenie się mojego samopoczucia i wyzdrowienie? 3. Przyczyny zaistniałej sytuacji: As pik + Dama trefl + As Kier (o) Ważne sprawy urzędowe konieczne do załatwienia, formalności, brak porozumienia z matką które wprowadza złą atmosferę w domu? 4. Najlepszy sposób uporania się z kłopotami i wybrnięcia z problemów: As karo (o) + 7 trefl (o) + As trefl + Walet kier (o) Przemilczeć wszystko, poproszenie o pożyczkę i wsparcie finansowe, zaczekać z realizacją swoich planów? Czy dobrze to zinterpretowałem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 A i zapomniałem dodać, że 10 karo w pierwszym punkcie wyszła odwrócona, ma to jakieś znaczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poczatkujaca84 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 A i zapomniałem dodać, że 10 karo w pierwszym punkcie wyszła odwrócona, ma to jakieś znaczenie? Dla mnie osobiście 10 karo jak i w ogole kara nie maja znaczenia czy sa odrwócone ale chyba to też zależy od talii w mojej nie ma znaczenia na odwrócenie kar:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poczatkujaca84 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Witam. Rozłożyłem sobie karty według schematu piramida. Prezentuje się to następująco: 1. Obraz aktualnej sytuacji, sprawa której należy poświęcić najwięcej uwagi: 10 karo Jestem zaangażowany w sprawy zawodowe (szkoła) i powinienem poświęcić temu całą swoją uwagę? 2. Możliwości, szanse, perspektywy, które są teraz do wykorzystania: Król kier + 9 trefl (o) Szanse na znalezienie przyjaciela, polepszenie się mojego samopoczucia i wyzdrowienie? 3. Przyczyny zaistniałej sytuacji: As pik + Dama trefl + As Kier (o) Ważne sprawy urzędowe konieczne do załatwienia, formalności, brak porozumienia z matką które wprowadza złą atmosferę w domu? 4. Najlepszy sposób uporania się z kłopotami i wybrnięcia z problemów: As karo (o) + 7 trefl (o) + As trefl + Walet kier (o) Przemilczeć wszystko, poproszenie o pożyczkę i wsparcie finansowe, zaczekać z realizacją swoich planów? Czy dobrze to zinterpretowałem? 1. Dla mnie to jakaś podróż Cię czeka i tutaj powinienieś sie skupic 2. Ktos bliski może Ci pomóc w jakimś nowym przedsięwzięciu z którego możesz miec niezłe dochody:) 3. Przeżywasz jakieś silne emocje i ma to zwiazek z kobietą która ma stycznośc z finansami i może Cię odciąc od tych finansów 4. Uzyskasz telefon lub nowiny związane moga byc z finansami lub ogólnie pozytywne wieści we wszystkich dziedzinach i może byc to związane z mężczyzna poniżej 35 roku życia:) Dla mnie tak wygląda ten rozkład,ale może ktoś inny jeszcze pomoże:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rokka Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Dla mnie osobiście 10 karo jak i w ogole kara nie maja znaczenia czy sa odrwócone ale chyba to też zależy od talii w mojej nie ma znaczenia na odwrócenie kar:) To zależy czy ktoś używa odwróconych. Odwrócone karty mają inne znaczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 mozna samemu zaznaczyc karty. Zależy jak ktos chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rokka Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 mozna samemu zaznaczyc karty. Zależy jak ktos chce Tak, ale są tacy co używają tylko prostych. Jeśli ktoś ma ochotę używać odwróconych, to najlepiej oznaczyć sobie karty, wtedy wiadomo od razy co i jak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poczatkujaca84 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 To zależy czy ktoś używa odwróconych. Odwrócone karty mają inne znaczenie. Wiem,że mają inne znaczenie ja zinterpretowałam z pomocą ksiązki gdzie nie ma odwróconych i tyle. Dlatego ja też się uczę i pomagam a weryfikacja należy do pawła. I dlatego może inne osoby by sie wypowiedziały bardziej doświadczone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rokka Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Wiem,że mają inne znaczenie ja zinterpretowałam z pomocą ksiązki gdzie nie ma odwróconych i tyle. Dlatego ja też się uczę i pomagam a weryfikacja należy do pawła. I dlatego może inne osoby by sie wypowiedziały bardziej doświadczone. Przecież wiem. Chodzi mi o to jak on je kładł. Czy on odwraca czy nie. A że można używać odwróconych to dodatkowe info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted April 18, 2011 Author Share Posted April 18, 2011 Ja osobiście spotkałem się ze stwierdzeniem, że stosuje się karty proste i odwrócone, nie wiem czy to jest niezbędne, ale w swojej talii mam oznaczone krzyżykiem gdzie jest góra a gdzie dół, więc jak piszę że jest odwrócona to jest to prawda. Czyli ogółem stosuję odwrócone karty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poczatkujaca84 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Ja osobiście spotkałem się ze stwierdzeniem, że stosuje się karty proste i odwrócone, nie wiem czy to jest niezbędne, ale w swojej talii mam oznaczone krzyżykiem gdzie jest góra a gdzie dół, więc jak piszę że jest odwrócona to jest to prawda. Czyli ogółem stosuję odwrócone karty. Ok ja zinterpretowałam z pomocą książki i tam nie ma odwróconych, chciałam tylko pomóc. Paweł każdy ma swoją metodę i w porządku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted April 18, 2011 Author Share Posted April 18, 2011 Nie no bo Rokka kazała mi napisać czy stosuję odwrócone czy nie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rokka Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Nie no bo Rokka kazała mi napisać czy stosuję odwrócone czy nie... Ponieważ to ma znaczenie ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts