mika43 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 1) Trzymałam w ręku truskawkę, dużą, czerwoną, soczystą, dojrzałą, kojarzyło mi się, że jest jeśli ją przekroić na pół jest w kształcie serca. Skojarzenie było we śnie. Mam dziwne wrzenie, że to jakiś symbol, ale czego? Nie jestem w związku i nie mam dzieci, jeśli ktoś o to zapyta. Jestem dorosła, dwa razy obchodziłam 18 urodziny xD 2) Przymierzałam buty, białe, nowe, bardzo ładne. Jeden był za duży, ale ten chyba nie był biały. Potem przymierzałam biały, śliczne czółenko, chyba zakładałam na lewą nogę. Więcej nie pamiętam z tego snu, niestety 3) Robiłam notatki, bardzo wielkimi literami w zeszycie, kartka z prawej strony, w niebieską kartkę. Litery były duże, miałam wrażenie, że to coś ważnego, ale nie zapamiętałam treści... Pamiętam, że miałam wyrzuty sumienia, że piszę dużymi literami i nie oszczędzam miejsca na kartce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts