Noel Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 no wiec byłam w domu z siostra, jej chłopakiem i kolega i ten kolega mial na sobie rozowa sukienke taka jak maja baletnice i tanczyl i spiewal, a kiedy sie zaczelismy z niego smiac wkurzyl sie i odkrecil gaz w kuchence i mial taka duza zapalniczke (jaka idzie kupic) chcial ja odpalic i schowalam sie pod stol bo myslalam ze wszystko wybuchnie, ale nic sie nie stalo, nie zapalila a on wypuszczal z niej jeszcze wiecej gazu :co_jest_na: i wkoncu zaczelismy sie dusic - czulam to we snie jesli to mozliwe - w kazdym razie ledwo doczolgalam sie do balkonu, otworzylam go i kiedy doszlam do siebie odwrocilam sie i chcialam reszte wybudzic i zatargac ich do okna do powietrza i... koniec co to moze znaczyc? nie znalazlam tlumaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monmoon Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 no wiec jak dla mnie dusisz sie w towarzystwe tych osob ,lub jej czesci,nie ufasz temu kolesiowi co odkrecil gaz uwazasz go za sfira:) czujesz sie odpowiedzialna za bezpieczenstwo siostry moze ,stad ratowanie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noel Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 raczej chcialabym sie wyrwac od siostry dziekuje za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts