kasia_sta68 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 bardzo proszę o interpretację snu!miałam sen,że umarła moja przyjaciółka,a tak naprawdę na pogrzebie widziałam leżącą na kanapie bez trumny moją córkę,miała zamknięte oczy ,piękne czarne rzęsy i długie blond włosy ,które leżąły w nieładzie zakrywały jej lekko twarz,wyglądała jakby spała,bardzo jestem poruszona tym snem i proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Napisz nam cos o swojej córce: -wiek -na jakim etapie życia jest teraz -czy nie czekają ją jakieś egzaminy, zmiany, wyzwania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasia_sta68 Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 córka ma 24 lata,przed nią obrona pracy licencjackiej,od kilku miesięcy nie mieszka już z nami,wyprowadziła się do chłopaka,prowadzi własny gabinet kosmetyczny.Jakis czas temu popadła w kłopoty finansowe,zaciągnęła kredyt na własną działalnośc i teraz płaci odsetki i ciągle ma zadłuzenie większe niż było!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Witam! Śmierć w snach poprostu oznacza odejście jakiegoś problemu w tym przypadku problemu twojej córki. Ten spokój je twarzy i rozrzucone włosy swiadcza o tym że jakiś problemy, które zaprżatają jej głowę poprostu się skończą ( to te włosy w nieładzie) zas spokój oznacza to że spowduje to "błogie" rozluźnienie. Także sen jest na koniec problemów ale nie wiemy czy jednego (licencjat) czy wszystkich. pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts