Skocz do zawartości

Witam szukalam wszedzie forum dotyczacego snu poniewaz mialam bardzo dziwny sen i bar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam szukalam wszedzie forum dotyczacego snu poniewaz mialam bardzo dziwny sen i bardzo prosze o wyjasnie, bylaym bardzo wdzieczna

ok ale sen byl tak glupi ze masakra

A wiec tak Napisze tyle co pamietam ,takie szczegóły ktore mi weszly do glowy

Było lato , bardzo cieplo z kims mialam gdzies jechać jak sie pozniej okazalo pojechalismy do Niemiec zjesc w budce z jakas rodzinka kurczaka w ciescie 3 takie kulki.

Wiem ze stalam na przystanku był wielki upał mialam biala sukienke acha bylam wciazy i mialam ubrane kozaki zimowe do kolan ,bardzo chcialam isc do domu je zmienic ale z jakiegos powodu nie moglam wiem ze w tym snie ylo mi bardzo goraco.Potem jeszcze pamietam ze chcialam wejsc do jakiegos sklepu stalam na ulicy chya pic chcialam czy cos i yla tam jakas dziewczyna i mowila ze nie moga tam wejsc bo maja praktyki .To chyba wszystko ale pierwszy sen od dawna ktory tak dorze zapamietalam a zryty jak nie wiem

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Nie aż tak znowu zryty. Żebyś moje co poniektóre sny zobaczyła ;)

Moim zdaniem znaczenie w tym śnie ma ciąża oraz kozaki i upał. Sama ciąża, to jakiś początek czegoś nowego w Twoim życiu. To, ze odczuwałaś uciążliwy gorąc, a do tego ciążyły Ci te kozaki, z którymi nic nie mogłaś zrobić, pokazuje to Twoje uczucia, coś Ci doskwiera, a jednocześnie czujesz niemoc, nie umiesz nic z tym zrobić, zeby sobie ulżyć. Ale żeby coś więcej powiedzieć w związku z czym i bardziej ogarnąć ten sen, musiałabyś opowiedzieć o sobie coś więcej z realu. A może sama to uczucie ze snu z czymś skojarzysz?

Być może ma swoje znaczenie też wyjazd do Niemiec oraz liczba trzy i kształt kulek, ale do tego, to ja już nie umiem się odnieść.

Gość cyganicha
Napisano (edytowane)

"Było lato , bardzo cieplo z kims mialam gdzies jechać jak sie pozniej okazalo pojechalismy do Niemiec zjesc w budce z jakas rodzinka kurczaka w ciescie 3 takie kulki.

Wiem ze stalam na przystanku był wielki upał mialam biala sukienke acha bylam wciazy i mialam ubrane kozaki zimowe do kolan ,bardzo chcialam isc do domu je zmienic ale z jakiegos powodu nie moglam wiem ze w tym snie ylo mi bardzo goraco.Potem jeszcze pamietam ze chcialam wejsc do jakiegos sklepu stalam na ulicy chya pic chcialam czy cos i yla tam jakas dziewczyna i mowila ze nie moga tam wejsc bo maja praktyki ."

Według mnie to najważniejszy element Twego snu.Przychylam się do interpretacji Yami,ze swej strony dodam,że kurczak dotyczy uczuć,cyfra 3 to koncepcja,idea,symbolizuje pojmowanie prawdy.Inteligencja i harmonia,wszystko co kiełkuje w umyśle.Harmonia pomiędzy inteligencją,emocjonalnością i wolą.Nie prowadzi do realizacji tylko do koncepcji.Kształt kulek to znak doskonałości,pełni i równowagi.Twoje buty,ubiór stopy świadczą o tym,że nie czujesz się komfortowo w jakiejś sytuacji.Zaś obcy kraj symbolizuje,że być może w związku z tą sytuacją obiecywałaś sobie więcej niż otrzymałaś,nie spełnił ten wyjazd Twoich oczekiwań.Skłaniałabym się cały czas do przyjrzenia sie uczuciom.

Edytowane przez cyganicha
Napisano

Dziekuje za interpretacje mojego snu mysle ze wiem o co moze chodzic to sie wiaze z zyciem uczuciowym :D

Gość cyganicha
Napisano

Proszę:) Cieszę się,że mogłam pomóc.