agness8899 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 witam interesuję sie magia kamieni szlachetnych mam juz swój ulubiony kryształ górski.. podobno istnieje kamień który mógłby pomóc jako talizman naprzykład w trudnej sprawie w sądzie tylko nie pamietam jaki byłby odpowiedni..aby dał mi moc.. na tej sprawie w sądzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal-Fu Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 hehe nie jednemu przestępcy przydał by się taki talizman Najlepszym "amuletem ochronnym" w sprawach karnych jest... niewinność Tylko ten "amulet" daje 100% pewności na wygrana w sadzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agness8899 Posted April 20, 2011 Author Share Posted April 20, 2011 hehe nie jednemu przestępcy przydał by się taki talizman Najlepszym "amuletem ochronnym" w sprawach karnych jest... niewinność Tylko ten "amulet" daje 100% pewności na wygrana w sadzie nie powiedziałam iz jestem przestępczynią w sądach toczą się różne sprawy.. często są duze emocje i złość dopada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arshi Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Ale niewinnosc nie zawsze wystarcza czasem po prostu chca kogos udupic dla przykladu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antubis12 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 żaden kamień mi nie pomógł ale np medalik z matka Boska lub krzyż został objawiony Konstantynowi przed bitwa przez anioła ze pod tym znakiem zwycięży i od tego momentu krzyż był wszędzie zabierany Miecz w ręku chrześcijanina dla wielu bywa znakiem zgorszenia; dla innych może okazać się symbolem nadziei i zwiastunem ocalenia. Nieprzypadkowo miecz posiada formę krzyża. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Nieprzypadkowo miecz posiada formę krzyża. Masz rację nie przypadkowo ci się tak skojarzyło! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 witam interesuję sie magia kamieni szlachetnych mam juz swój ulubiony kryształ górski..podobno istnieje kamień który mógłby pomóc jako talizman naprzykład w trudnej sprawie w sądzie tylko nie pamietam jaki byłby odpowiedni..aby dał mi moc.. na tej sprawie w sądzie Jest taki kamień jest dosyć drogi jak czystej "wody" to i 100 € za godz. - nazywa się ADWOKAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts