Noel Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 śniło mi się ze bylam w domu i weszlam na stol i wiazalam line nad glowa, potem zalozylam sobie petle na szyje i skoczylam, i kiedy wisialam na przeciwko stal moj ojciec i patrzyl - zabil sie w ten sposob co to znaczy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszka90 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Sen wcale nie musi odnosić się do sytuacji związanej z twoim tatom. Wydaje mi się,że przez swoją głupotę, z własnej winy możesz doprowadzić do jakiegoś nieszczęścia, jakiegoś niefortunnego wydarzenia.Pętla ostrzega przed pułapką w którą sama siebie wpakujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanowa Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 To tylko moja interpretacja, ale myślę, że możesz żywić do ojca jakieś negatywne odczucia, może masz jakiś uraz. Boisz się, że jesteś do niego podoba, a bardzo tego nie chcesz, być może stoisz przed jakąś dużą sprawą, musisz podjąć jakąś decyzję która cię przeraża, decyzja ta, jakakolwiek ona będzie w jakiś znaczący sposób może zmienić Twoje życie, zakończy jakiś stary etap a rozpocznie nowy. Może ta sprawa kojarzy Ci się w jakiś sposób z Twoim ojcem, nie chcesz powtórzyć jego błędów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts